Doorvoerautomaten

Wat voor buizen u ook te verzinken heeft: wij maken het waar voor u. GTO Plating ‘s-Hertogenbosch is al meer dan 50 jaar specialist in het verzinken van gelaste en naadloze buizen. Onze unieke intern ontwikkelde doorvoermachines voorzien buizen met een afmeting van Ø 8 cm t/m Ø 108 cm – en een handelslengte van 6 meter – van een zinklaag van 5 μm t/m 20 μm. Hebben uw buizen een hiervan afwijkende lengte? Dan bespreken we de mogelijkheden met u. Samen komen we er bijna altijd uit.

De voordelen van ons unieke verzinkproces:
  • Uniforme laagdikte
  • Homogeen glanzende kleur
  • 100% onbewerkte binnenkant 
  • De zeer ductiele zinklaag maakt extreme vervormingen mogelijk
  • Na de passivering kunt u er voor kiezen om uw product nog beter te beschermen met een additionele topseal beschermlaag.

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag hier uw offerte aan.

Productielijnen

Hanglijnen

GTO Plating werkt met moderne hangautomaten. Deze zijn geschikt voor zowel grote als kleine producten. Wat u ook maar door ons wilt laten verzinken. We kunnen uw producten voorzien van een zinklaag van 5 μm tot 25μm.

Trommellijnen

GTO Plating beschikt over volautomatische trommelautomaten. Deze voorzien uw producten van een zinklaag van 5µm t/m 20 µm met een blauw- of geelpassivering. Ook kunnen we uw producten voorzien van een toplaag die de corrosiebestendigheid verder optimaliseert.

‘Perfect verzinkte buizen blijven de glanzende kroon’