Innovatie

GTO staat voor Galvano Techniek en Ontwikkeling.

Deze bedrijfsnaam weerspiegeld dan ook volledig het beleid van ons bedrijf. Zo zijn dankzij de voortdurende zoektocht naar nieuwe,
snellere en betere productiemogelijkheden onder andere de unieke doorvoerlijnen ontwikkeld. Tevens is het unieke karakter van de conventionele hang en trommellijnen een direct resultaat van het gevoerde beleid.

Tevens zijn wij op onze eigen research afdeling alsmede gezamenlijk met onze chemische toeleveranciers, continue bezig met de ontwikkeling en het testen van nieuwe deklagen, legeringen, passiveringen en seals. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan oplossingen op het gebied van verbeterde corrosiebestendigheid, glijeigenschappen, ductiliteit en het ontlaten van waterstofbrosheid.
Naast eerder genoemde galvanische innovaties, hebben wij de laatste jaren ook zeer veel geïnvesteerd in de zogeheten nabehandeling. De zoektocht naar een totaal oplossing, was een duidelijk waarneembare trend in de afgelopen jaren. Zo dienen producten die door ons elektrolytisch verzinkt worden veelal nog gezaagd, bedrukt, geassembleerd of op specifieke wijze verpakt te worden. Vandaag de dag kunt u voor al dit soort nabehandelingen ook bij GTO Plating B.V. terecht.

En staat uw specifieke nabehandeling hier niet tussen, vraagt u dan gerust naar de mogelijkheden!

Ten slotte zijn wij ook zeer actief op het gebied van milieu innovaties. Zo zijn bijvoorbeeld alle elektrolytische zinkautomaten aangesloten op een nieuwe en hypermoderne water zuiveringsinstallatie.
GTO Plating B.V.

Rietveldenweg 32b
5222 AR 's-Hertogenbosch

T +31 73 621 77 84
F +31 73 621 43 38

E info@gtoplating.nl

Klik hier over de
openingstijden

GTO Plating 's-Heerenberg B.V.

Industriestraat 6
7041 GD 's-Heerenberg

T +31 314 66 41 41
F +31 314 66 47 18

E infohb@gtoplating.nl

Klik hier over de
openingstijden

GTO Plating Veenendaal

Bobinestraat 36
3903 KG Veenendaal

T +31 318 55 42 52
F +31 318-55 26 56

E infovd@gtoplating.nl

Klik hier over de
openingstijden

Taal
Verzinken

Doorvoerlijnen
Hanglijnen
Trommellijnen